tirsdag den 22. maj 2012

Ulvene på tur til Ribe


Først vil vi sige at Klaus er flink og giver os chokolade så alt det vi skriver er under indflydelse af dette!!! :P :D :P


Første dag ankom vi til Ribe Camping og fik vores hytter, 4-5 i hver, opdelt i drenge og piger. Da vi havde fundet os til rette skulle vi ud og se Ribe Domkirke en meget interessant og historisk bygning (igen, chokolade!). Efter denne historiske lektion, fik vi lov til at gå rundt i Ribes brostensbelagte gader og shoppe lidt. Der blev nydt is og hygget. Der skulle selvfølgelig også købes ind og med et budget på 400-500 kroner pr. gruppe blev der naturligvis også købt lidt snolder.


Dag to stod i vikingernes tegn med både vikingemuseet ”Ribes Vikinger” og Ribe Vikingecenter fra kl. 10.00 til kl. 16.30. I Vikingemuseet så vi på gamle ting fra vikingetiden og kunne læse tekster om dengang mens vi senere på Ribe Vikingecenter kunne vi se det i ”virkeligheden” med ansatte-mennesker-klædt-ud-som-vikinger-og-som-man-kan-spørge-om-ting (som Hannah kalder det). 




Imellem de to vikinge-aktiviteter, blev der spist hjemmelavede madpakker i Vedels Anlæg, hvor der blev fejret sidste skoledag af Ribe Katedralskoles 2.g. klasser.
Så alt i alt har de første to dage været gode og lærerige.


Hannah & Gaia. 

Ingen kommentarer: