fredag den 18. marts 2011

Når ting falder på plads

Vi har netop været igennem en omgang projektopgaver for niende klasse, Pingvinerne, som de hedder. Som med alle andre projektopgave har der været opture og nedture. Nogle har gjort det forventeligt og nogle har arbejdet helt og aldeles ekstraordinært hårdt for at lave et godt projekt.
Når tingene falder på plads og det hele fungerer, kan man være heldig at se ambitioner, talent og kreativitet gå op i en højere enhed.
Denne gang har Fie og Ditte arbejdet med psykisk sygdom i projektopgaveugen. De har begge et talent, som man kan se igennem deres produkt til projektet.
Ditte er rigtig god til det der med billeder, levende som still. Fie er godt til det der med musik og sang. Ja, man kan måske godt mærke lidt hvor dette bærer hen.
I hvert fald fik de lavet en film eller musikvideo, der skal beskrive et angstanfald. Det hele er bygget op fra grunden. Filmet, klippet og indsunget fra en ende af. Er det ikke vildt?

Se filmen herunder og glæd dig over den kreativitet, der spirer og bobler bag pandelappen på sådan nogle teenagere.

Jeg skylder selvsagt verden at sige at Fie og Ditte på ingen led er de eneste, der gjorde det rigtig godt under projektopgaven. Faktisk gjorde rigtig mange en ekstra indsats for at lave en god opgave. På en eller anden måde er det også lidt betryggende at vide at man rent faktisk kan arbejde sig til et godt resultat.
Ditte og Fie er et godt eksempel på at arbejde lønner sig og at hvis den rette kombination af talent, ambition og kreativitet mødes, så kan 1 + 1 nogle gange give noget mere end 02 ;-)
Klaus

Ingen kommentarer: