søndag den 28. september 2008

En stille søndag i Berlin og omegn

Søndag med Berliner Marathon og besøg i en gammel KZ-lejr. Ja det er jo ikke just den klassiske udgave af søndagshyggen, men ikke desto mindre endte det i en småhyggelig affære.
Vi skulle ikke specielt tidligt op, da der ikke var morgenmad før klokken 0830 idag. Det var imidlertid en morgenmad der var værd at vente på. Nutella i endeløse baner, spegepølse af god kvalitet, ost der ikke var lavet af rester fra papproduktionen, RUGBRØD og mælk. Lige noget for undertegnede. Børnene huggede også i sig, så de kunne nok også ret godt lide det. Efter endt morgenmad, skulle vi ud på en længere rejse til Oranienburg, hvor der er en KZ-lejr ved navn Sachsenhausen. Det var et lidt specielt sted med en ret speciel atmosfære. Det er jo nok også meningen, men det lagde en dejlig dæmpende stemning på børnene.... ikke ilde.

Her på vores hostel, er der ret specielt også. Det er den rene hippie-rede. Det er som om de yngler et eller andet sted i nærheden. Der er en rigtig god stemning og der er fri internetadgang, hvis man har sin egen computer med. Menneskene er flinke og man kan næsten ikke være til besvær eller være for larmende (hvilket er ret heldigt (synes Klaus (og Sanne) siger Luna)).
Pigerne er fordelt på to værelser og drengene er samlet på et enkelt. Der skal soves i køjer og bades fælles, altså piger for sig og drenge for sig.
Der er et bassin med fiskebasser ved indgangen af hostlet. Der er Milka-køer, græs, blomster, hunde og buske i loftet. Det er bare et regulært flippersted. På alle måder. Camilla kæmper lidt med stedet, da hun faktisk synes at det er lidt for flippet. Liva og Aia-Li (og især Aia-Li, faktisk mest Aia-Li) ÆLSKER bare Sunflower Hostel af og med hele deres hjærter og sjæle.
Vi har lige lagt en lille video i bunden af dette indlæg. Kig lige med.


Ingen kommentarer: