mandag den 10. marts 2008

9/3 Fødselsdag med kampsport

”I dag er det Sørens fødselsdag. Hurra, hurra, hurra...” Det skulle fejres med flag, gaver og fødselsdagssang!

Vi mødte op på Lones værelse kl. 07.55, mens Søren spiste morgenmad sammen med Peter. Så gjorde vi os klar til at gå til messe i en kirke. Der var besvær med at finde kirken, så vi droppede det og gik ud for at finde IS.
Det var jo hviledag i dag, så der var ikke noget vi ellers skulle, så vi gik hjem til vandrerhjemmet.

Om eftermiddagen kl. 16 var der Capoeira nede på Torvet. I starten så det lidt kedeligt ud, men efter lidt tid gik det for alvor i gang. Kraftspring og saltoer fik fanget folks opmærksomhed. De lavede det først langsomt, men satte så farten op. Efter ca. 1 ½ time var det færdigt – troede vi, men så begyndte de at danse, og Gizem blev ”hevet op” og dansede med under jublende tilråb fra os andre.


De der var tilbage var Anita, Anna, Luna, Amanda og Francisco. Vi åd pizza, holdt bælle- og bøvsekonkurrence og spillede pool. Så kom de andre hjem. Vi spiste aftensmad og vi gik hver til sit. Lige nu er der nogen, der spiller fodbold.

Værelse 104 (Anita og Anna)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Søløver
Det lyder til, at I har det rigtig godt i Lisboa. Det er dejligt at læse med her på bloggen og se billeder, men det var lidt af et tilfælde, at jeg fandt ud af, at I overhovedet laver en blog dernedefra. Jeg ved heller ikke, om de andre forældre ved det, men nu har jeg sendt dem en mail..........
Herhjemme er det rigtig koldt, så nyd varmen på den Iberiske Halvø........
Kærlig hilsen Per