tirsdag den 11. marts 2008

10/3 Kan et storcenter blive for stort?



Dagen startede son sædvanlig med morgenmad kl. 9. Efter det skulle vi møde kl. 10 for at tage ind til Sao Jorges Kastel. Og som sædvanlig kom vi en halv time for sent af sted.

Først tog vi toget til Lissabon. Efter det tog vi Metroen til centrum, herfra gik turen op, op, op til kastellet, som lå på en alt for stejl bakke. Vi kom op. Nu fortalte Jakob om kastellets historie, og så gik vi ind i kastellet. Kastellet har 3 ringmure og en voldgrav. Vi kravlede op på murene. Vi troede, at udsigten var god, men nej, der var tåget.
Efter kastellet gik vi ned igen og købte lidt slik.

Så tog vi Metroen endnu engang. Nu var målet et af Europas allerstørste indkøbscentre: Colombo. Det ligger lige overfor Benficas stadion. Vi fik 2 og en halv time til at shoppe. Der var en del, der fik købt noget, men ikke alle fik bid. Det var en kæmpe stort center!
Kl. 19 nåede vi toget hjem, så vi kunne spise aftensmad kl. 19.30.

Esben og Søren


Lærerens bemærkning:
Vi har lige været på inspektion på alle værelserne. Der skulle være pakket kuffert og være ryddet op på rummene kl. 21.30. Det er der desværre ikke overalt, så Bo må op i morgen kl. tidligt, så han kan vække dem, der ikke nåede det, de skulle, kl. 6 nul dut.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvorfor er Peter ikke med på billedet?
Nu er der vel ikke sket noget med nummer 1 på listen over yndlings-elever?
Klaus

Anonym sagde ...

Han er fotografen...

Og Anita (som heller ikke er der) sad på café med dårlige fødder