søndag den 9. marts 2008

8/3 Hash og Armani

Klokken blev 7.40, og der var 20 minutter til vi skulle spise morgenmad. jeg vækkede Ditte – eller jeg prøvede. Efter nogle minutter lykkedes det mig at få hende op.

Vi stod op og gjorde os klar og gik til morgenmaden, hvor de andre ventede. Endnu en dag måtte vi tygge os igennem de maskinlavede boller med skinke og ost til.

Klokken 9.00 stod vi alle udenfor og var klar til at tage til centrum.
Da vi havde taget toget og metroen, kom vi endelig frem. Der stod vi så: 19 forvirrede turister midt i Lissabon City. Der var kun een ting at gøre: ”SHOP AMOK”, så vi løb alle sammen til hver vores side og ind i butikkerne. Selvfølgelig løb Peter, Kristian og Tobias ind i Mc D. Mens vi kigge de og shoppede blev vi stoppet MINDST 90 gange til sammen, af nogle skumle, gamle mænd i jakkesæt, der ville sælge hash i ”den fineste kvalitet” til os. Men vi takkede selvfølgelig pænt nej og gik videre.

Efter vi havde shoppet tog vi på restaurant, fordi vi havde været SÅ dygtige til at spare. Mens vi nød vores lækre fisk og oksekød med salat og pommes frites, kom utroligt mange gadesælgere forbi og ville sælge os noget.

Der var en mand, der havde omkring 20 FAKE solbriller (Vi EEeelsker fake) fra Armani, Dior og Channel, som vi IKKE kunne sige NEJ til. Så vi stod alle 19 mennesker rundt om manden og prøvede solbriller. Han fik dog også solgt noget.

Efter vi havde spist tog vi toget og metroen tilbage. Nogle, tog i ”centret” for at shoppe videre, og andre tog hjem til vandrehjemmet.

Om aftenen skulle vi alle mødes ved poolbordene for at fortælle hinanden om Lissabon. Det havde vi forberedt hjemmefra.
Derefter gik vi tilbage på vores værelser for at slappe af. For i morgen venter der en god dag.

Værelse 105 (Ditte og Sevgi)

Ingen kommentarer: