søndag den 16. marts 2008

12/3 Klovneri, Sé og Jesus

Dagen startede med, at vi vågnede på det nye hotel, hvor vi skulle mødes og spise morgenmad klokken 9. Morgenmaden er lidt bedre end på vandrehjemmet, men er stadig ikke fantastisk. Vi er flere der savner vandrehjemmet hvor alle værelser havde balkon eller terrasse!

efter morgenmaden mødtes vi kl. 10, og gik sammen op til Chapito, som er en slags cirkus-skole kombineret med både gymnasium og sociale projekter. Vi gik ind, men blev efter kort tid smidt ud igen af en ældre dame. Så måtte vi vente ude på gaden mens Lone og Bo gik ind på deres kontor for at prøve at lave en aftale så vi kunne få en KORT rundvisning. Det viste sig nemlig at de var midt i deres terminsprøver, og derfor ikke havde tid til besøgende, som de ellers altid havde.

I stedet gik vi ned mod centrum for at se Sé – Lissabons domkirke fra 1100-tallet. Den var stor, men eller ikke særligt imponerende hverken i udsmykningen eller i byggestilen.

Da vi havde spist frokost og shoppet, var vi nogle der mødtes for at gå op til Bairro Alto –bydelen, hvor Lone og Bo havde fundet en gade dagen før med en masse ”skjulte” mærketøjsbutikker, som de troede LIGE var noget for os. Det viste sig dog hurtigt, de ikke kender ret meget til teenageres tøjsmag. I hvert fald ikke Søløvernes!


Klokken 19 mødtes vi alle samen på hotellet, hvorefter vi sammen gik på restaurant og spiste. Da det var overstået overraskede Lone og Bo os med billetter til musicalen ”Jesus Christ Superstar”. Og selvom den var på portugisisk syntes de fleste at den var rigtig fed.
Musicalen varede næsten 2 ½ time, og da vi skule gå (IGEN) hjem til hotellet blev klokken halv et inden vi kunne komme i seng.

Julie, Ditte, Esben og Thue

Ingen kommentarer: