søndag den 16. marts 2008

15/3 Hjemrejse

På trods af den sene hjemkomst i går aftes, var alle søløver i stand til at møde til tiden i dag, nemlig kl. 6.30.

Pensionatets personale kunne man, i modsætning til selve bygningen, ikke klage over – både deres hjælpsomhed og engelskkundskaber var i top, så de havde fortalt os, at vi ikke kunne komme med lufthavnsbussen, da den første ikke kørte fra centrum før kvart i 8. Og da vi skulle være i lufthavnen lidt over 7, var det ikke en brugbar løsning. Så i stedet bestilte de taxier til os, som ville ankomme lidt i 7.

Så i 6 hold ankom vi til lufthavnen, klar til at checke ind. Og heldigvis var vi i god tid, for der var en ENORM kø til check-in skranken.
Så de to timer, hvor vi havde regnet med at slappe af og spise morgenmad i lufthavnen var hurtigt væk.
Og endnu engang – i bedste sydeuropæiske stil – blev vi fragtet fra lufthavnsbygningen ud til flyet i bus.

Flyveturen hjem gik uden problemer, og var (sjovt nok) 40 minutter kortere end turen herned.
Og flyet ankom heldigvis rettidigt til København, så vi behøvede ikke løbe på tværs af terminalerne for at nå toget. Faktisk havde vi 40 minutters ventetid!

Den sidste del af turen, fra København mod Århus, foregik overraskende stille, men vi havde jo på den anden side også været tidligt oppe.
Lige før Skanderborg var jeg nødt til at forlade Søløverne, da jeg jo skulle videre til Aalborg. Til gengæld havde jeg fornøjelsen af, fra perronens anden ende, at se forældre, søskende og venner stå på banegården og tage imod. Og hvor var det fint, med flag og det hele ☺

Så herfra skal der lyde et ”Tak for lån af jeres søde børn”, og samtidig en frivillig tilmelding hvis der skulle komme endnu en søløverejse inden de forlader vores lille skole om små 3 ½ måned.

Tak for turen
Bo

Ingen kommentarer: